Opleiding tot doktersassistent samen met NOVA College Haarlem en ROC Top

Algemeen

Als doktersassistent ben je het eerste aanspreekpunt voor patiënten. Je ontvangt patiënten, regelt het spreekuur en beantwoordt de telefoon. Je verzorgt de administratie en houdt afspraken bij. Op enkele poli’s assisteer je de arts bij medisch-technische handelingen of voer je deze onder zijn of haar verantwoordelijkheid zelf uit. Je houdt de voorraad bij en verzorgt en steriliseert de gebruikte instrumenten. Om goed advies en voorlichting te kunnen geven, beschik je niet alleen over de juiste medische kennis, maar kun je alles ook helder en geduldig uitleggen aan de patiënt.

De opleiding

Kijk voor meer informatie over deze duale opleiding op de site van ROCTOP.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.
Ziekenhuis Amstelland biedt een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules. En mocht je met de auto komen, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Aanmelden

Het leerwerktraject start in maart of september. Ruim een half jaar voor aanvang van de opleiding start de sollicitatieprocedure. De vacature voor de opleiding kun je dan vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiters

Suzanne Duijn