Sfeerproeverij

Ziekenhuis Amstelland organiseert diverse sfeerproeverijen voor verpleegkundigen en gediplomeerde operatieassistenten en anesthesiemedewerkers! Kom je ook?

Ben je gediplomeerd operatieassistent, anesthesiemedewerker of recoveryverpleegkundige en wil je meer weten over de mogelijkheden in Ziekenhuis Amstelland op de OK en recovery? Kom dan naar onze sfeerproeverij OK en Recovery!

Ben je verpleegkundige of bijna afgestudeerd als verpleegkundige en heb je interesse in een leuke werkplek? Meld je dan aan voor een van onze sfeerproeverijen voor verpleegkundigen. 

Wanneer

Donderdag 20 augustus (17.00-18.00 uur): Sfeerproeverij OK en Recovery
Dinsdag 15 september (17.30-18.30 uur): Sfeerproeverij Verpleegkundigen
Dinsdag 17 november (17.30-18.30 uur): Sfeerproeverij Verpleegkundigen

Waar

Ziekenhuis Amstelland in Amstelveen.

Programma

We vertellen je meer over werken in Ziekenhuis Amstelland en onder het genot van een drankje en hapje kom je in gesprek met toekomstige collega’s. We geven je ook graag een rondleiding zodat je een goed beeld krijgt van ons ziekenhuis en onze werkplekken.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden door onderstaand formulier in te vullen. Vermeld in het bericht voor welke sfeerproeverij je je wilt aanmelden en of je in het bezit bent van een diploma (de sfeerproeverij voor de OK is alleen voor gediplomeerden). Het is ook mogelijk om een mail te sturen naar recruitment@zha.nl

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiters

Suzanne Duijn
Sarono Peroti
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen