Jouw baan van
dichtbij:

Algemeen
verpleegkundige

Als algemeen
verpleegkundige
ben je van onschatbare
waarde:

Jouw functie als verpleegkundige kenmerkt zich door het persoonlijke contact met  patiënten. Je bent de (eerst) verantwoordelijke verpleegkundige voor de totale zorg van onze patiënten. De betrokken verpleegkundige die jij bent in hart en nieren, is hier dus helemaal op zijn/haar plek. Door de nauwe samenwerking die je als verpleegkundige hebt met de polikliniek en/of de Acute Opname Afdeling, biedt deze functie jou veel afwisseling en uitdaging.

 

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures

Top
Jobs

Werken op
Kliniek Beneden, beschouwend

De afdeling ‘Kliniek Beneden’ omvat meerdere specialismen; MDL, Cardiologie, Interne geneeskunde, Longgeneeskunde, Neurologie en Oncologie; zowel klinisch als in dagbehandeling. De lijnen zijn kort en als verpleegkundige beschouwend werk je nauw samen met medisch specialisten en zorgcollega’s.

Werken op
Kliniek Boven,
chirurgisch

Op Kliniek Boven is het nooit saai. Kliniek boven is dé afdeling als je houdt van werken in een dynamische omgeving met veel afwisseling en een hoge turnover. We werken met een enthousiast team verpleegkundigen chirurgie en leerlingen voor wie samenwerken en collegialiteit centraal staan.
We werken in twee specialistenteams. Team A is specialist op het vlak van de algemene chirurgie, vaatchirurgie, oncologische chirurgie en genderchirurgie. En Team B is specialist op het vlak van orthopedie, urologie, gynaecologie, neurochirurgie en KNO.

Een kop koffie of liever een rondleiding? Laat je
gegevens achter en we
nemen binnen een werkdag contact met je op.

Doorgroeimogelijkheden

Als algemeen verpleegkundige krijg je veel vrijheid en diverse ontwikkelingsmogelijkheden. Wil jij je specialiseren in bijvoorbeeld wondzorg of longgeneeskunde? Binnen ons ziekenhuis zijn er veel mogelijkheden tot specialisatie!

“Onze afdeling is volop
in ontwikkeling.”

Yvette Hofker

Als verpleegkundige op de chirurgische afdeling kom je te werken in een open en enthousiast team. We zijn een afdeling die volop in ontwikkeling is en we willen ons continu verbeteren. Het kan hier vrij hectisch zijn, maar ook dan houden we oog voor de patiënt en voor elkaar. 

Je krijgt er veel voor terug:

Veel waardering

In ons ziekenhuis krijg je de welverdiende waardering. Van je patiënten én van je collega’s.

Direct een vast dienstverband

Wij bieden gediplomeerde verpleegkundigen direct een vast dienstverband.

Ruim aanbod aan scholing en ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je bijblijft. Daarom vergoeden we opleidingen en trainingen. Veelal volledig, soms gedeeltelijk.

En vele fijne extra’s
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Kinderopvang in huis 

Vragen? Of een dagje meelopen?

Neem dan contact op met onze recruiter

Enthousiast?

Bekijk hier snel de vacatures

Bekijk alle vacatures

Tip: twijfel je? Solliciteer sowieso of doe een open sollicitatie!
We denken namelijk graag met je mee over een passende baan.