Sollicitatieprocedure

Enthousiast over Ziekenhuis Amstelland en wil je graag bij ons werken? Zo kun je solliciteren.

Sollicitatie

Kijk welke vacatures er momenteel bij ons zijn. Staat jouw nieuwe baan er tussen, vul dan de gevraagde gegevens in en solliciteer direct.  Staat de juiste vacature er niet tussen? Stuur dan een open sollicitatie.

Nadat je hebt gesolliciteerd ontvang je automatisch een e-mail ter bevestiging van ontvangst. Je sollicitatie wordt zorgvuldig bekeken en je ontvangt uiterlijk een week na de sluitingsdatum een uitnodiging of een gemotiveerde afwijzing.

Telefonisch contact

Er zal telefonisch contact met je opgenomen worden door de vacaturehouder om een sollicitatiegesprek in te plannen. Tijdens het telefoongesprek kunnen we alvast even kort kennismaken en kun je al je brandende vragen stellen.

Het gesprek

Tijdens het gesprek maken we voor de eerste keer persoonlijk kennis met elkaar. Het gesprek vindt plaats met je toekomstige leidinggevende. We gaan inhoudelijk in op je CV en de competenties die je nodig hebt voor de functie. Door het gesprek komen we erachter of jij die (zorg)professional bent die wij zoeken. Maar ook of de functie aansluit bij wat jij zoekt. In sommige gevallen volgt er een tweede gesprek. Bij veel afdelingen krijg je de mogelijkheid om mee te lopen.

Arbeidsvoorwaardengesprek

Ben je na de ontmoeting nog steeds net zo enthousiast en is dat wederzijds? Dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Ga je akkoord met ons contractvoorstel? Welkom bij Ziekenhuis Amstelland! Als nieuwe collega maak je tijdens de informatieve Onboarding kennis met alle ins en outs van ons ziekenhuis.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen