Opleidingen

Leren en ontwikkelen in Ziekenhuis Amstelland

Onderwijs en opleiden zijn essentieel voor een ziekenhuis. Enerzijds om te blijven leren en jezelf te ontwikkelen om dagelijks goede zorg te kunnen verlenen en te garanderen aan patiënten, anderzijds om te voorzien in de behoefte aan gekwalificeerd personeel. Ook in Ziekenhuis Amstelland vinden wij het belangrijk om al onze (toekomstige) medewerkers mogelijkheden te bieden om hun talenten te ontwikkelen. We beschikken dan ook over een professionele leeromgeving om medewerkers in een voortdurend proces te laten (bij)leren en zich binnen èn buiten de functie te ontwikkelen.

Beroepsopleidingen (leerwerktrajecten)

Het volgen van scholing of een opleiding wordt gestimuleerd. Medewerkers krijgen via diverse interne en externe opleidingen en trainingen de kans zich binnen de functie te ontwikkelen. Heb je interesse in een baan in de zorg dan bieden we verschillende beroepsopleidingen/leerwerktrajecten op zowel MBO als HBO niveau aan. Voorbeelden zijn de opleiding tot anesthesiemedewerker of verpleegkundige. Neem een kijkje bij de verschillende leerwerktrajecten en neem contact met ons op als je vragen hebt. 

Specialiseren

Ben je al verpleegkundige maar wil je je verder specialiseren op een bepaald vakgebied dan biedt Ziekenhuis Amstelland in samenwerking met verschillende opleidingsinstanties diverse verpleegkundige vervolgopleidingen aan.

Bij- en nascholingen

In Ziekenhuis Amstelland wordt daarnaast een scala aan bij- en nascholingen aangeboden. Het bij- en nascholingsaanbod biedt medewerkers de mogelijkheid om praktisch met hun vak bezig te zijn en nieuwe kennis op te doen. Leren wordt aangeboden via blended leertrajecten en bekwaamheden worden digitaal bijgehouden in je bekwaamheidspaspoort. Zo is altijd inzichtelijk op welke gebieden je je nog kan en moet bijscholen.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruitment afdeling

Neem contact op met onze recruitment afdeling
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen