Jouw afdeling van
dichtbij:

Operatieafdeling

Op onze operatieafdeling
ben je van onschatbare
waarde:

Op onze operatieafdeling is het werk geen dag hetzelfde. Bijna alle specialismen zijn vertegenwoordigd. De operatieafdeling bestaat uit zes moderne operatiekamers.
Wat wel iedere dag hetzelfde is, is het teamwork. Juist op de OK is dit heel belangrijk. Als team willen wij de patiënt beter maken. In dit team heeft ieder een belangrijke taak. Of dit nou de specialist is, de anesthesiemedewerker of de operatieassistent. Je bent van onschatbare waarde.

Top
Jobs
Per direct gezocht

Werken als operatieassistent
in Ziekenhuis Amstelland

Als operatieassistent zet je de benodigdheden klaar en zorg je tijdens de operatie ervoor dat de instrumenten op het juiste moment aan de operateur worden aangegeven. Daarnaast begeleid je de patiënt; je geeft uitleg en stelt hem/haar gerust. Bijzonder is dat we werken met specialisme-oudsten, die naast de vakinhoudelijke verdieping, het management van de afdeling ondersteunen bij het maken van beleidsontwikkelingen. Ook leiden we leerling operatieassistenten op, waarbij de persoonlijke begeleiding voorop staat. Hierin kun je als operatieassistent al je kennis kwijt aan de nieuwe generatie operatieassistenten.

Jouw rol als anesthesiemedewerker in Ziekenhuis Amstelland

Als anesthesiemedewerker voer je op professionele wijze pré-, peri- en postoperatieve patiëntenzorg uit. Je draagt zorg voor het gereed maken van apparatuur en materialen. Verder zorg je voor het instrueren en begeleiden van nieuwe collega’s, leerlingen en stagiaires. Daarnaast word je ook ingedeeld voor het voorbereiden van patiënten op de holding. Sinds kort werken we met sedatie praktijk specialisten, en we bieden de mogelijkheid om de opleiding hiervoor te volgen.

Een kop koffie of liever een rondleiding? Laat je
gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

Opleiding en ontwikkeling

Je blijven ontwikkelen in je vakgebied vinden we in Ziekenhuis Amstelland zeer belangrijk. In de zorgsector is blijven leren en jezelf ontwikkelen essentieel om dagelijks goede zorg te kunnen verlenen en te garanderen aan je patiënten. Medewerkers krijgen dan ook via diverse interne- en externe opleidingen en trainingen de kans zich binnen de functie te ontwikkelen. 

Ziekenhuis Amstelland biedt de mogelijkheid om een beroepsopleiding te volgen. Heb je interesse in een baan in de zorg en heb je een  gedreven persoonlijkheid, dan bieden wij de opleiding tot operatieassistent of anesthesiemedewerker aan. 

“Het persoonlijke contact
onderling spreekt mij enorm aan.”

Esri - anesthesiemedewerker

Als anesthesiemedewerker werk je in een gemotiveerd team wat altijd voor elkaar klaarstaat. Het persoonlijke contact met de artsen en de grote mate van zelfstandigheid maken dat ik elke dag met plezier naar het werk ga.

Je krijgt er veel voor terug:

Veel waardering

In ons ziekenhuis krijg je nog de verdiende waardering. Van je patiënten én van je collega’s.

Direct een vast dienstverband

Wij bieden gediplomeerde operatieassistenten en anesthesiemedewerkers direct een vast dienstverband.

Ruim aanbod aan scholing en ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je bijblijft. Daarom vergoeden we opleidingen en trainingen. Veelal volledig, soms gedeeltelijk.

En vele fijne extra’s
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Kinderopvang in huis 

Vragen? Of een dagje meelopen?

Neem dan contact op met onze recruiter

Enthousiast?

Bekijk hier snel de vacatures

Bekijk alle vacatures

Tip: twijfel je? Solliciteer sowieso of doe een open sollicitatie!
We denken namelijk graag met je mee over een passende baan.