Jouw baan van
dichtbij:

Gespecialiseerd
verpleegkundige

Als gespecialiseerd
verpleegkundige
ben je van onschatbare
waarde:

Jij houdt je zelfstandig bezig met het uitvoeren en coördineren van complexe verpleegkundige zorg. Je communiceert duidelijk met zowel patiënten als collega’s. Patiënten voelen zich bij jou op hun gemak. Specifieke vakkennis die jij hebt, deel je met je collega’s. Ons ziekenhuis kenmerkt zich door korte lijnen en een open omgangsvorm waarbij er altijd ruimte is voor initiatief.

 

Vacatures

Bekijk hier onze vacatures

Fijn dat je er bent, op de
Acute Opname Afdeling

Je behandelt patiënten die van de Spoedeisende Hulp of de polikliniek komen met de intentie om versneld tot een diagnose te komen en een verpleeg- en behandelplan op te stellen. Veel verschillende patiëntencategorieën komen hierbij aan bod. Patiënten verblijven maximaal 48-72 uur op de AOA. Van het moment dat de patiënten binnenkomen tot ze de deur weer uit gaan, ben jij verantwoordelijk en voer je alle verpleegkundige taken uit. Een functie waarin je dus écht wat te zeggen hebt.

Op de Spoedeisende Hulp
is je werk elke dag anders

Als Spoedeisende hulp verpleegkundige bied je hoogwaardige verpleegkundige zorg aan patiënten met acute gezondheidsproblemen van uiteenlopende aard binnen een multidisciplinair team. Je ziet als eerste de patiënt en beoordeelt diens situatie en stelt door middel van anamnese en onderzoek de zorgbehoefte vast. Je stelt prioriteiten en initieert zo nodig acuut handelen. Daarnaast ben je ook lid van het reanimatieteam. De Spoedeisende hulp is een plek waar in wisselend tempo gewerkt wordt in verschillende situaties, van eenvoudig tot hectisch en van laag- tot hoogcomplexe zorg.

Intensive Care,
intens mooi werk

Op onze moderne IC afdeling met geavanceerde apparatuur van Hamilton worden zowel IC/MC als CCU patiënten verzorgd. Als IC verpleegkundige bewaak en realiseer je zelfstandig de intensive zorg voor de patiënten. Een verblijf op de IC is vaak een zeer ingrijpende ervaring voor patiënten. Jij onderscheidt je door er voor te zorgen dat de patiënt zich, ondanks alle apparatuur, mens blijft voelen. Je maakt ook deel uit van het reanimatieteam en het Spoed Interventie Team. Binnen de Intensive Care werk je samen met collega’s van alle specialismen. Je werkt zelfstandig maar je bent tegelijkertijd ook een enorme teamplayer.

Een kop koffie of liever een rondleiding? Laat je
gegevens achter en we nemen binnen een werkdag contact met je op.

“Wat ik hier goed vind, is de sfeer, de korte lijnen en de hechte samenwerking binnen het team.”

Marlies, spoedeisende hulp verpleegkundige

We beginnen om 8.00 uur en kunnen ons goed voorbereiden op de dag. Om elf uur begint het druk te worden en ben je de rest van de dag intensief bezig. We werken met een grote mate van zelfstandigheid. Wat ik hier goed vind is de sfeer, de korte lijnen en de hechte samenwerking binnen het team.

Je krijgt er veel voor terug:

Veel waardering

In ons ziekenhuis krijg je nog de verdiende waardering. Van je patiënten én van je collega’s.

Direct een vast dienstverband

Wij bieden gespecialiseerde verpleegkundigen direct een vast dienstverband.

Ruim aanbod aan scholing en ontwikkeling

We vinden het belangrijk dat je bijblijft. Daarom vergoeden we opleidingen en trainingen. Veelal volledig, soms gedeeltelijk.

En vele fijne extra’s
  • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden 
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid
  • Kinderopvang in huis 

Vragen? Of een dagje meelopen?

Neem dan contact op met onze recruiter

Enthousiast?

Bekijk hier snel de vacatures

Bekijk alle vacatures

Tip: twijfel je? Solliciteer sowieso of doe een open sollicitatie!
We denken namelijk graag met je mee over een passende baan.