Stages

Stage lopen of afstuderen in Ziekenhuis Amstelland

Ben je op zoek naar een stage of afstudeerplek? In Ziekenhuis Amstelland bieden we op verschillende afdelingen stagemogelijkheden. Wij hebben met een aantal opleidingsinstituten in de regio afspraken over de beschikbare stageplaatsen. Wil jij weten wat er voor jou mogelijk is? Lees dan verder.

Doktersassistenten

Ziekenhuis Amstelland biedt stageplaatsen voor doktersassistenten die een opleiding bij ROC van Amsterdam of Nova College volgen. Stageplaatsen worden ingevuld door het stagebureau van de onderwijsinstellingen.   

Mbo-verpleegkunde (BOL) en hbo-verpleegkunde (voltijd)

Ziekenhuis Amstelland biedt stageplaatsen voor verpleegkunde studenten die hun opleiding volgen bij Nova College, Hogeschool van Amsterdam of Hogeschool Leiden. Je kan stage komen lopen op verschillende afdelingen, zoals op de beschouwende verpleegafdeling, de snijdende verpleegafdeling en de Acute Opname Afdeling. Stageplaatsen worden ingevuld door het stagebureau van de onderwijsinstellingen.

Geneeskunde zorgstage

Ziekenhuis Amstelland biedt zorgstages aan voor eerstejaars geneeskunde studenten die verbonden zijn aan Amsterdam UMC.

Overige stages

Binnen Ziekenhuis Amstelland zijn er momenteel geen mogelijkheden voor snuffelstages, maatschappelijke of beroepsoriënterende stages. Voor overige stages hebben we direct contact met de onderwijsinstellingen met wie wij samenwerken of worden kenbaar gemaakt op onze vacaturepagina.

Contact

Voor informatie en vragen over stages binnen Ziekenhuis Amstelland kun je contact opnemen met onze afdeling Leren & Ontwikkelen via [email protected].