Arbeidsvoorwaarden

Met een goede werksfeer alleen kun je je werknemers niet aan je binden. Daarom bieden we al onze medewerkers een goed en modern pakket aan arbeidsvoorwaarden. Medewerkers van Ziekenhuis Amstelland vallen onder de CAO Ziekenhuizen en ontvangen een salaris op basis van één van de salarisschalen behorende bij de functiegroepen 5 tot en met 80. Hieronder een overzicht van onze belangrijkste secundaire voorwaarden:

Parkeergelegenheid

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid dichtbij het ziekenhuis.

Meerkeuze Arbeidsvoorwaarden (MKA)

Iedereen in dienst van Ziekenhuis Amstelland met een vast overeengekomen arbeidsduur per week heeft de mogelijkheid om gebruik te maken van de meerkeuze arbeidsvoorwaarden. Hierbij lever je een stukje bruto salaris in om er netto iets voor te kopen. Zo kun je bijvoorbeeld fiscaal voordelig een fiets kopen, extra reiskosten genereren of extra vakantie-uren kopen.

Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag

Medewerkers ontvangen jaarlijks een vakantie-uitkering van 8,33 procent én een eindejaarsuitkering van 8,33 procent.

Kinderopvang en buitenschoolse opvang bij Ziekenhuis Amstelland

In ons pand is een extern kinderopvangcentrum gevestigd. Deze heet Hestia Kinderopvang. Bij Hestia Kinderopvang kunnen kinderen van 0 – 5 jaar terecht. Op basis van leeftijd wordt een kind ingedeeld in de babygroep, dreumesgroep of peutergroep. Daarnaast is er een BSO voor kinderen van 4 – 8 jaar. Alle dagelijkse activiteiten worden in de Nederlandse en Engelse taal aangeboden.

Ruime studiemogelijkheden

We vinden het belangrijk dat medewerkers bijblijven. Daarom vergoeden we opleidingen en trainingen. Veelal volledig, soms gedeeltelijk.

Personeelskorting

Ziekenhuis Amstelland biedt alle medewerkers aantrekkelijke (collectieve) kortingen op (zorg)verzekeringen.

Actieve personeelsvereniging

De boog kan niet altijd gespannen staan. Daarom organiseert onze personeelsvereniging tal van ontspannende en gezellige activiteiten.

Fysio fitness

Medewerkers van Ziekenhuis Amstelland kunnen met korting gebruik maken van de faciliteiten van Amstelland Fysiotherapie, de fysiotherapiepraktijk in ons ziekenhuis.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen