ANIOS bij Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland

Aan ANIOS (artsen niet in opleiding tot specialist) biedt Maatschap MSB Amstelland een zeer gevarieerde en leerzame werkomgeving. Als ANIOS vind je bij ons de ideale omgeving om meer medische kennis en ervaring op te doen. Wij zijn een deskundig en vooral menselijk ziekenhuis voor iedereen in de regio Amstelland en gemeente Amsterdam. Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de lijnen kort en de teams hecht. Als regioziekenhuis werken we nauw samen met de huisartsen, omliggende ziekenhuizen en vele andere zorgverleners in de regio.

Medisch Specialistisch Bedrijf

Je komt als ANIOS in dienst van Maatschap MSB Amstelland (Medisch Specialistisch Bedrijf Amstelland). De medische staf bestaat uit ca. 120 medisch specialisten. De medisch specialisten binnen Ziekenhuis Amstelland zijn toegankelijk; daarnaast krijg je binnen ons ziekenhuis alle ruimte om jezelf te ontwikkelen.

Werken als ANIOS

Er zijn binnen MSB Amstelland twee ANIOS-functies beschikbaar, namelijk:

  • ANIOS Interne Geneeskunde. Bij deze functie ben je ook werkzaam op de afdelingen Cardiologie, Longgeneeskunde en Spoed Eisende Hulp.
  • ANIOS Chirurgie. Bij deze functie ben je werkzaam als zaalarts, assisteer je op de operatiekamer, werk je op de Spoed Eisende Hulp en in de dienst werk je voor alle snijdende specialismen en zie je ook patiënten voor de kinderartsen en neurologen.

Vacatures

Bekijk onze openstaande vacatures.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen