Traineeship verpleegkundige

Sta je na je afstuderen te trappelen om in het ziekenhuis te gaan werken of heb je als ervaren verpleegkundige altijd al de overstap naar het ziekenhuis willen maken?

Binnen Ziekenhuis Amstelland bieden wij een speciaal traject voor gediplomeerd verpleegkundigen zonder ziekenhuiservaring die zich graag willen professionaliseren binnen één van onze specialismes. Om te ontdekken welk specialisme het beste bij jou past en waar je het meeste werkplezier uithaalt, bieden wij je een traineeship aan.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Als verpleegkundige kan je, gedurende één jaar, ervaring opdoen op klinische afdelingen. Dit zijn afdelingen met een snijdend en beschouwend profiel. Binnen deze afdelingen kun je kennismaken met de diverse specialismen binnen ons ziekenhuis. Aan het einde van het jaar willen we graag met jou sparren waar je voorkeur naar uit gaat en waar je het best tot je recht komt.

Het traineeship wordt ondersteund door maandelijkse scholingsactiviteiten waaraan je samen met andere trainees deelneemt. Ook is er een kennisplatform waar je een uitgebreid aanbod aan e-learningmodules kunt vinden en lessen waar je aan kunt deelnemen. Je ontwikkelt jezelf dus enorm!

Het traineeship begint met een driedaagse bootcamp, zodat je je collega trainees leert kennen en er een basis wordt gelegd voor het werken op de afdeling.

Toelatingseisen

Je bent in het bezit van het diploma MBO of HBO verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd.

Wat wij bieden!

  • Een traineeship voor de duur van één jaar.
  • Flexibele contracturen van minimaal 32 uur tot maximaal 36 uur per week.
  • Een salaris van maximaal €4.015,- bruto per maand (FWG 45), op basis van 36 uur per week, de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen.
  • Een eindejaarsuitkering (13e maand) van 8,33%.
  • Vakantiegeld van 8,33%.
  • Een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules.
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het meerkeuzesysteem (waaronder een fietsregeling en reiskosten MKA).
  • Voldoende gratis parkeergelegenheid.
  • Na afronding van het traineeship kun je weloverwogen een keuze maken ten aanzien van het specialisme waarin je je verder wil ontwikkelen.

Informatie

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Yvonne Baas, Adviseur Leren & Ontwikkelen.

Aanmelden

De Bootcamp start in maart en in oktober. Het is mogelijk om per februari of per september te starten met voorwerken. De vacature zal open gaan per mei, deze kun je vinden in onze vacatures, onder het vakgebied werken en leren. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen, wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen