Endoscopieverpleegkundige MDL – Long

Algemeen

Als endoscopie verpleegkundige werk je op de polikliniek Maag-, Darm- & Leverziekten, Interne Specialismen en/of de Endoscopieafdeling. Je organiseert de totale zorg rondom de patiënt.
Je handelt zelfstandig binnen je eigen professionele verantwoordelijkheid, zoals het uitvoeren en interpreteren van functieonderzoeken. Je observeert het klachtenpatroon van de patiënt om eventuele complicaties tijdig te ondervangen. Je assisteert de medische specialist bij diverse complexe diagnostische endoscopische onderzoeken en therapeutische behandelingen en je zorgt voor het instrumentarium en de behandelruimtes. Verder geef je voorlichting en instructie en begeleid je de patiënt voor, tijdens en na een endoscopische behandeling.

De opleiding

Na een nader te bepalen voorwerkperiode start je met de opleiding bij Erasmus MC Zorgacademie in samenwerking met LUMC afdeling Educatie Zorgsector.

Kijk voor meer informatie over deze opleiding op de site van het Erasmusmc.

Toelatingseisen

Je beschikt over een verpleegkundig diploma en een registratie in het BIG-register als verpleegkundige.  Onder een verpleegkundig diploma wordt verstaan: diploma’s Inservice A, MBO verpleegkundige opleiding, of HBO-V.
Tenminste 24 uur per week werkzaam op een afdeling waar endoscopisch onderzoek wordt uitgevoerd.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.
Verder krijg je een enthousiast betrokken team, een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met team opleidingen [email protected]

Aanmelden

De opleiding start in maart en oktober. Wanneer de sollicitatieprocedure start kun je de vacature voor de opleiding vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen