High Care Neonatologie verpleegkundige

Algemeen

De High Care Neonatologie verpleegkundige zorgt voor de eerste acute opvang van pasgeborenen die naar de intensive care neonatologie gebracht worden. Zij ziet toe op de bewaking van de vitale functies bij pasgeborenen vanaf 32 weken zwangerschapsduur die na de post IC-fase voor een langere periode high care en medium care zorg nodig hebben in voorbereiding op het ontslag naar huis.

De opleiding

Kijk voor meer informatie over deze opleiding op de site van de Amstel Academy.

Toelatingseisen

Je beschikt over een verpleegkundig diploma, een diploma kinderverpleegkundige en een registratie in het BIG-register als verpleegkundige.  

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.
Verder krijg je een enthousiast betrokken team, een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met team opleidingen [email protected]

Aanmelden

De opleiding start in maart of september. Wanneer de sollicitatieprocedure start kun je de vacature voor de opleiding vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen