Kinderverpleegkundige

Algemeen

Lijkt het je leuk kinderen en ouders te begeleiden tijdens het ziekteproces? Dan is de opleiding tot kinderverpleegkundige iets voor jou. De kinderverpleegkundige verleent zorg aan kinderen in alle ontwikkelingsfasen van zuigeling tot tiener, met de daarbij voorkomende aangeboren, verworven, acute en chronische aandoeningen.

De opleiding

Kijk voor meer informatie over deze opleiding op de site van de Amstel Academy.

Toelatingseisen

Je beschikt over een verpleegkundig diploma en een registratie in het BIG-register als verpleegkundige. 
Onder een verpleegkundig diploma wordt verstaan: diploma’s Inservice A, MBO verpleegkundige opleiding, of HBO-V.
Daarnaast heb je na je diplomering bij voorkeur minimaal een jaar werkervaring. Indien je nog weinig of geen relevante werkervaring hebt opgedaan, kunnen we mogelijk een passend programma voor je maken. Tijdens de sollicitatie komen je motivatie en het beroepsbeeld van je toekomstige opleiding uitgebreid aan bod.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.
Verder krijg je een enthousiast betrokken team, een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met team opleidingen [email protected]

Aanmelden

De opleiding start in maart of september. Wanneer de sollicitatieprocedure start kun je de vacature voor de opleiding vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen