Opleiding MBO – HBO doorstroom

Algemeen

Heb jij al een opleiding tot MBO verpleegkundige niveau 4 of een inservice-opleiding (A-, B-, óf Z- verpleegkundige) afgerond? Dan heb je binnen Ziekenhuis Amstelland de mogelijkheid om binnen 2,5 jaar het opleidingsprogramma voor HBO verpleegkundige duaal te doorlopen. Deze doorstroomroute sluit aan bij de kennis en ervaring die je als MBO verpleegkundige hebt opgedaan.

De opleiding

Kijk voor meer informatie over deze duale opleiding op de site van de Hogeschool Leiden

Toelatingseisen

Je beschikt over een MBO verpleegkunde diploma. Daarnaast heb je na je diplomering bij voorkeur minimaal een jaar werkervaring. Indien je nog weinig of geen relevante werkervaring hebt opgedaan, kunnen we mogelijk een passend programma voor je maken. Tijdens de sollicitatie komen je motivatie en het beroepsbeeld van je toekomstige opleiding uitgebreid aan bod.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en de benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen en je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met een minimum van 32 uur/week. Dit is inclusief je schooldag.
Ziekenhuis Amstelland biedt een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules. En mocht je met de auto komen, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met afdeling opleidingen via [email protected]

Aanmelden

De opleiding start in september. Een half jaar voor aanvang van de opleiding start de sollicitatieprocedure. De vacature voor de opleiding kun je dan vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze
recruitment afdeling
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen