Opleiding tot MBO verpleegkundigen vanaf het 3e leerjaar BBL aan het Nova College

Algemeen

Volg jij de opleiding tot verpleegkundige bij het Nova College in Haarlem of Hoofddorp en wil je deze na het tweede jaar vervolgen in de BBL variant?
Bij Ziekenhuis Amstelland is dit mogelijk en ontdek je hoe het is om als verpleegkundige binnen een ziekenhuis patiënten te verplegen. Met deze opleiding combineer je werken en leren. Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen op een manier die bij je past.

De opleiding

De laatste twee jaar van je opleiding bestaat uit drie praktijkleerperiodes die je op drie verschillende specialismen volgt. Tevens loop je nog een week mee op de OK en een week op de verschillende functieafdelingen.
Op de afdeling wordt je begeleid door gediplomeerd verpleegkundige en de werkbegeleiders. Tevens staan de praktijkopleiders klaar om je te ondersteunen in je leerproces waar jij zelf de regie over hebt.

Toelatingseisen

De eerste twee jaar van de opleiding voor verpleegkundige bij het Nova College moeten volledig en met een voldoende zijn afgerond.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en de benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen en je krijgt een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding met een minimum van 32 uur/week. Dit is inclusief je schooldag.
Ziekenhuis Amstelland biedt een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules. En mocht je met de auto komen, dan is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Yvonne Baas via [email protected] of Petra van Balderen via  [email protected]  

Aanmelden

De BBL 3e jaar start in september. Een half jaar voor aanvang van de opleiding start de sollicitatieprocedure. De vacature voor de opleiding kun je dan vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd.

 

De mogelijkheden na je studie

Heb je je MBO opleiding verpleegkunde afgerond? Dan heb je twee opties: een baan zoeken of verder leren. Bij ons kun je dat allebei doen.

Aan de slag als verpleegkundige

Kun je na de opleiding niet wachten om aan de slag te gaan als verpleegkundige? Bekijk al onze vacatures op onze vacaturepagina. We behouden je graag als collega!

Verder leren bij het Ziekenhuis Amstelland

We hebben een ruim aanbod aan vervolgopleidingen voor verpleegkundigen

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
recruiter
Recruiter
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen