Spoedeisende Hulp verpleegkundige

Algemeen

Als SEH verpleegkundige behandel je patiënten met een acute aandoening. Je bent de eerste die de patiënten te zien krijgt bij wie nog geen diagnose is gesteld. Je vangt ze op, stelt vragen om de ziektegeschiedenis te achterhalen en onderzoekt. Samen met de arts stel je vast welke behandelmethode gevolgd moet worden.

De opleiding

Na een nader te bepalen voorwerkperiode start je met de opleiding bij de Amstel Academie in Amsterdam of het opleidingsinstituut van het LUMC in Leiden. Hier volg je de lessen die je combineert met een dienstverband op de Spoedeisende Hulp in het ziekenhuis Amstelland.

Toelatingseisen

Je beschikt over een verpleegkundig diploma en een registratie in het BIG-register als verpleegkundige.  Onder een verpleegkundig diploma wordt verstaan: diploma’s Inservice A, MBO verpleegkundige opleiding, of HBO-V.
Daarnaast heb je na je diplomering bij voorkeur minimaal een jaar werkervaring. Indien je nog weinig of geen relevante werkervaring hebt opgedaan, kunnen we mogelijk een passend programma voor je maken. Tijdens de sollicitatie komen je motivatie en het beroepsbeeld van je toekomstige opleiding uitgebreid aan bod.

Wat wij bieden

Het ziekenhuis betaalt de opleiding en benodigde literatuur indien er aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan. Het salaris is conform CAO Ziekenhuizen.
Verder krijg je een enthousiast betrokken team, een ruim aanbod aan bijscholingen en opleidingen, o.a. e-learning modules en voldoende gratis parkeergelegenheid.

Informatie

Voor meer informatie kan je contact opnemen met team opleidingen [email protected]

Aanmelden

De opleiding start in maart of september. Wanneer de sollicitatieprocedure start kun je de vacature voor de opleiding vinden onder het vakgebied werken en leren bij de vacatures. Je kunt solliciteren door je gegevens in te vullen. Het aanvragen van een VOG-verklaring maakt onderdeel uit van de selectieprocedure. Je hoort minimaal twee maanden voordat de opleiding start of je bent geselecteerd. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld en doorplaatsing/overname van de wervingsteksten is niet toegestaan.

Vragen? Laat een berichtje achter!

Onze recruiter

Neem contact op met onze recruitment afdeling
Ons adres

Laan van de Helende Meesters 8,
1186 AM Amstelveen